Po sviatkoch plných našich tradičných jedál, šalátov, údenín a iných lahôdok sa mi zachcelo trochu zmeny chuti. Do cesty sa mi priplietla talianska kuchyňa - konkrétne prostredníctvom
Johny Italian Bistro - Pizza & Pasta.
V malej útulnej prevádzke nájdete okrem stálej ponuky aj mesačné špeciály. Ja som si z tej stálej vybral tradičnú paradajkovú polievku a cestoviny v smotanovej omáčke s lúskami a mäsom.
Polievka upútala už na prvý pohľad pestom. Jeho pridanie spôsobilo, že chutila ešte omnoho lepšie ako vyzerala. Pesto ku paradajkám a permezánu doplnilo spektrum chutí, ktoré vás prenesie od Bratislavského hradu rovno do Talianska.
Cestovina po vysoko nasadenej laťke polievkou nezostávala a udržala ma ešte dlhšie mimo Slovenska. Lahodná omáčka s lúskami a príjemne nakrájaným mäsom spôsobili, že hoci som pokukoval jedným okom po kategórii dezerty v lístku, tak som si musel nechať zájsť chuť a odložiť ju na budúcu návštevu.
V poslednom čase sa rozmohli prevádzky, ktoré rušia platobné terminály, no tu zaplatíte pohodlne kartou. Potešilo aj to, že hoci je prevádzka meniša, čiže sa môže stať, že sa nevôjdete, tento fakt vyvažuje rozvoz prostredníctvom Woltu a Bistro.sk. Môžete si tak tieto lahodné jedla vychutnať v práci, či doma.
Ak teda dostanete chuť na pravú taliansku kuchyňu, neoľutujete ak ju zaženiete práve tu.