Náš tím sa rozhodol večer stretnúť na porade pri dobrom jedle.
Zamierili sme do jedného z vychýrených podnikov na burgre v meste, no kvôli pokročilej hodine a veľkému počtu burgrojedov v ten deň sme už svoj nemohli dostať, nebolo ho z čoho urobiť. Tak sme sa previezli inde a zakotvili v
Karlsburgri na Dlhých Dieloch.
Po vstupe nás upútal priestranný interiér pôsobiaci moderne a štýlovo. Po usadení sme dostali do rúk menu, z ktorého sme si vybrali Bacon&egg burger. Samozrejme ako combo s hranolkami a nápojom.
Vzhľad porcie nás príjemne prekvapil a jedine šalátový list sa pokúšal kaziť pekný záber, tak sme vám ho odfotili aj "načatý", nech je ho pekne vidieť aj zvnútra, lebo vraj je dôležitá vnútorná krása a netreba byť iba povrchný.
Zvolená horčicovo-medová omáčka sa ukázala ako dobrý krok, lebo chutila výborne. Ako nám neskôr povedala aj stránka, dobre sme si mysleli, že je to vlastná "home" made omáčka, ktorú nekúpite v supermarkete.
Hranolky boli podľa môjho vkusu fajn, no chýbala im chrumkavosť. Opäť nešlo o mrazený polotovar, ale vlastné hranolky. Celkovo sme boli veľmi spokojní a to tak, že jeden náš člen sa sem vybral na druhý deň znova. Jediné čo ubralo z hodnotenia boli práve "mľandravé" hranolky, ktoré síce chutili dobre, no nechrumkali. Coleslaw bol z červenej kapusty a bol jemný.
Ak sem pôjdete inak ako autom, vyskúšajte aj pivo, ktoré tu čapujú - český Chodovar. Vytrhne vás zo stereotypu Bažanta a ných u nás rozšírených pív. Toto bolo tiež plusom prevádzky, no bez vplyvu na samozrejme bez vplyvu na hodnotenie burgru.