Okolnosti nás zaviedli do Trnavy a tak sme sa pozreli kde tu majú najlepšie burgre. Podľa internetu sme našli tri miesta a jedno z nich si vybrali. Aj preto, že bolo blízko miesta, kam sme išli.
Piváreň Depo nás zaujala a tak sme prišli okúsiť miestny burger.
Vonku je pomerne veľká terasa, no vnútro bolo krajšie a priestranné. Z ponuky sme si vybrali Chef burger, ktorý bol s hovädzím mäsom, ľadovým šalátom, volským okom, slaninkou, citrónovou cibuľou, horčicovo-medovou omáčkou a domácimi hranolkami. Celý bol v domácej brioške.
Servírovaný bol pekne a bol fotogenický. Hranolky, ktoré boli domáce trochu kazili celkový dojem pretože ešte chvíľka v oleji by im prospela. 2 kúsky ešte dokonca chrumkali. Väčšie množstvo hranoliek obsahovalo šedé miesta - kazy na zemiakoch, ktoré asi neboli použité úplne kvalitné, či pretriedené. Coleslaw bol vporiadku.
Burger ako taký bol tou lepšou časťou na tanieri, no u neho zase celkový dojem pokazil obyčajný príborový nôž. Brioška bola čerstvá a chutná, no omnoho lepšie by sa krájala nejakým zubatým - ideálne steakovým nožíkom. S doneseným príborovým bolo takmer nemožné krájať žemľu bez toho, aby sa burger celý deformoval. Ingrediencie v burgri boli čerstvé, mäso výborne prepečené a šťavnaté. Plusový bod aj za vajíčko, ktorého žltko sa pekne roztieklo po pritlačení vrchnej časti briošky.
Celkovo hodnotím miestny burger tak, že bol podarený, no celkový dojem pokazili naozaj nepodarené hranolky z ktorých najkrajší bol kúsok papiera - "hniezda", v ktorom boli servírované.