Priznávam sa, že dnešné jedlo nie je pre mňa novinka a z času na čas sem zájdem už roky. V
Tenis restaurant sa mi ešte nestalo, žeby som tu za celé roky mal zlé jedlo. Je to vždy taká istota. Prvý krát ma sem zobral kamarát na malú zemiakovú placku plnenú soté. Občas ju niekto zje aj celú, ale pre normálne sa stravujúceho človeka je nadľudský výkon. Obmena jedálneho lístka pred pár rokmi priniesla aj jedlá na panvičke a v nich aj tzv. Panvičku Maťka a Kubka.
Tento názov ukrýva dve moje obľúbené jedlá v jednom. Černohorský rezeň a bryndzové halušky. Halušky ako príloha ku perkeltom a iným jedlám sú úplne bežné. No bryndzové ako príloha ku černohoru... Zatiaľ som túto kombináciu nevidel nikde inde. Halušky sú tu aj samostatne z tých lepších, ktoré mesto ponúka. Čo sa týka rezňa - aj dnes, tak ako je tu zvykom bolo mäso prepečené a mäkké, rovnako aj cestíčko.
Jedinou vadou krásy celej reštaurácie je ešte aj dnes neakceptovanie platobných kariet, no pokiaľ si na to zvyknete a počítate s tým, môžete sa pustiť do dobrôt miestneho jedálneho lístka.