Na júnovom Street food parku sme našli okrem stálic aj nejaké tie novinky. Jednou z nich bol aj
Ponk Ulice. Boli sme zvedaví čo sa skrýva za týmto názvom.
Ponuka bola zaujímavá, až bollo ťažké si z nej vybrať.
Finta s tým, aby nám obsluha poradila nezabrala, lebo vraj treba skúsiť všetko. :) Podľa toho ako vyzerali žemle, ktoré si odnášali ľudia, ktorí prišli predo mnou boli minimálne vizuálne pekné. Ako správny mäsožrút som si teda vybral Porchettu - bola to ciabatta plnená rukolou, bazalkovým pestom, cesnakovým dipom a bravčovým bôčikom.
Prvé čo ma upútalo bola kombinácia pesta a bôčiku. Bola ale výborná. Bôčik bol lahodný, sám sa rozplýval na jazyku a výborne ochutený. Spolu s pestom, dipom a bazalkou tvoril perfektný celok.
Okrem skvelej chuti oceňujeme aj kreativitu a kombináciu, ktorá nie je úplne obvyklá, no o to návykovejšia. Dúfam, že Ponk bude aj na niektorom z ďalších Street foodov.