Jarný burger od Medúzy
10. apríla 2018Raňajaky ku každej nálade
14. apríla 2018
Povedali ste si, že diéta po Veľkej noci trvala už dostatočne dlho? Zabudli ste, že do leta zostáva už len pár týždňov a dostali ste chuť na niečo dobré? My tiež. :)
Preto sme sa prešli do
Bizon Urquell Pubu na ulici Mlynské nivy v Bratislave.
V typickej pivárni so stolmi a lavicami na sedenie nájdete výzdobu zodpovedajúcu presne tomuto typu reštaurácie a pivu, na ktoré je zameraná. Načapujú vám tu Plzeň a to aj ako šnit, alebo čistú penu prezývanú "mlíčko". Výborne sa hodia ku Lopáru Bizón ako je nazvaný drevený lopár s peknou dávkou rebier, troch omáčok a pečenými zemiakmi.
Na prvý pohľad máte pocit, že rebrá sú menšieho dinosaura a slabší jedinci môžu mať tento pocit aj pri dokončovaní porcie. Rebrá boli výborne prepečené a marínované v paradajkovo-medovej jemnej omáčke. Dajú sa pekne oddeľovať od kostí aj príborom. Na doske sú aj tri omáčky a to horčica, kečup a cesnakový dresing. Priznám sa, že kečup (hlavne ten kupovaný) moc neobľubujem a tak som ho vymenil za extra dávku cesnakového dresingu. Bod k dokonalosti chýba za kupované omáčky.
V každom prípade ak hľadáte výborné rebrá, určite navštívte Bizóna. Dajte nám vedieť, ako chutil vám.
Hodnotenie rebier (Lopáru Bizón): 9 z 10.
Dátum a čas návštevy: 11. 04. 2018 po 14:00
Foto: mlsajte.sk